Over fotograaf Andreas Gijbels en het Medialove team
Met een achtergrond in communicatie, public relations en journalistiek kent Andreas Gijbels als geen ander 'de kracht van beeld'. De passie om dit beeld vorm te kunnen geven, staat aan de basis van een leven als beroepsfotograaf en de mede-oprichting van de fotoagentschappen Medialove en Medialounge. Ruim 10 jaar ligt de focus in huwelijksfotografie, campagnes, event- en corporate reportages.
'Storytelling' met foto's, de werkelijkheid kunnen weergeven, als een kameleon opgaan in de omgeving. Elk verhaal - hoe groot of hoe klein ook - verdient evenveel focus en aandacht. 
Samen in de 'flow' van dag komen
Een van de 'mooiste dagen van je leven' goed in beeld laten brengen, dat laat je best niet aan het toeval over. Een persoonlijke en spontane aanpak, een scherp oog voor detail en emotie, hoge kwaliteit en service voor een correcte prijs, er wordt telkens opnieuw gezorgd voor een totaalbeleving.
Samen met bruid, bruidegom, vrienden en familie in de flow van de dag komen. Easy-going, nooit te present aanwezig, maar op de juiste momenten daar om net dat persoonlijke en emotionele beeld te maken.
Interesse? Neem dan zeker even contact op!

Back to Top